Skip to content
Tim Hårek's logo

Nettsiden finnes nå også på norsk

Published
Last updated
1 minute read

Etter litt om og men med meg selv så bestemte jeg meg i kveld for å prøve ut Zola sin Multilingual sites funksjon. Jeg har eksperimentert med det tidligere i den digitale hagen min med notatet om passord, og det funka forholdsvis greit.

Jeg er usikker på hvor mye av nettsiden som kommer til å eksistere på norsk ettersom det er "dobbelt" så mye innhold som skal holdes oppdatert til en hver tid. Vi får se hva som skjer, jeg vil gjerne høre din mening!

NB! Det er sikkert litt engelske rester her og der, men de forsvinner sikkert fortløpende, hvem vet 🤷‍♂️

Oppdatering 2023-08-14

Etter i dag så har ikke nettsiden lenger en norsk-versjon. Det er godt mulig denne vil komme tilbake på ett eller annet tidspunkt.

Tagged with

132 words

Reply via email